Een snelle en goed werkende laptop tijdens je studie is belangrijk. Misschien ben je hier al achter gekomen omdat je laptop steeds vastloopt tijdens je online lessen. Of omdat je harde schijf steeds vol zit en je computer steeds langzamer wordt. Een nieuwe laptop kost vaak veel geld. Geld dat je waarschijnlijk niet zo op je rekening hebt staan. Wist je dat je ook een laptop kun huren?

Een laptop voor een vast bedrag per maand

Als student heb je vaak niet veel te besteden. Grote tegenvaller dus als je laptop stuk gaat. Een laptop huren kan dan een goed idee zijn. Je betaalt dan een vast bedrag per maand zonder extra kosten. Je kunt vaak kiezen uit een groot aanbod van merken. Je beschikt altijd over de nieuwste technologie dus je hebt nooit meer last van een trage laptop.

Welke laptop moet ik kiezen?

Je hebt laptops in allerlei soorten en maten. Wat is nou de beste laptop om te gebruiken tijdens je studie. Je laptop moet in ieder geval genoeg opslagruimte hebben. Daarnaast is het ook fijn als je laptop de informatie een beetje snel kan verwerken. Let dus ook op de processorkracht. Er zijn diverse aanbieders die laptops verhuren. Een aanbieder met een ruim assortiment in laptops is   https://studiepc.nl/.

Hoe werkt het huren van een laptop

Vaak kun je een laptop huren via de website van de aanbieder. De minimale contractduur varieert, maar meestal is deze een maand en is het contract maandelijks opzegbaar. Houd er wel rekening mee dat je ook borg moet betalen. De eerste maand kunnen de kosten hierdoor wat hoger uitvallen. Aan het einde van de looptijd krijg je de borg weer terug, mits je de laptop onbeschadigd weer retourneert.