Inspiratie

Op deze pagina vind je websites die dagelijks artikelen en blogs plaatsen over de online techniek.

Actuele pagina’s

De websites die ik zelf het meest voor relevante onderwerpen en inspiratie zijn degene die hier onder staan. Dit zijn grote professionele pagina’s met duizenden artikelen en succesverhalen. Buiten dat staan er ook hele gave onderzoek op die gebaseerd zijn op relevante onderwerpen, een echte aanrader dus!

Tech

Bij Emerce raad ik je aan om onder het kopje Tech te gaan kijken. Hier vindt je artikelen over onderwerpen als: Mobile, Cloud, Hosting en Security en nog veel meer onderwerpen. 

Innovatie

Ook is het bij Emerce en bij Marketingfacts erg interessant om een kijkje te nemen bij innovatie. Hier vindt je artikelen over onderwerpen als: Data, Strategy, Health en Payment en nog vele andere relevante onderwerpen.

Big data

Bij Marketingfacts heb ze bij topic erg veel artikelen over Big data. Dit is natuurlijk een mega belangrijk onderwerp als het gaat over AI en Machine Learning. Dit is dan ook een echte aanrader.

Relevante pagina’s

Er zijn nog meer websites die opkomend zijn en erg grote stappen aan het maken zijn op gebied van goede en actuele content. Dit zijn dan ook zeker sites om in de gaten te houden.

Heb je zelf ook ambities om een blog te schrijven?

Ik sta open voor ambitieuze mensen die graag ook een blog willen schrijven over een relevant onderwerp aan de pagina. Ik geef mensen graag de kans op hun creativiteit te kunnen uiten.