Over ons

Wij zien wij? Wat doen wij, en met welke intenties zijn wij deze website begonnen. 

Techkennis is ontstaan uit ambitie voor het onderwerp, namelijk techniek in de online wereld. Dat in combinatie met het schrijven van websites heeft deze website doen ontstaan. Op deze manier probeer ik op een leuke en relevante in te spelen op de actualiteit. Ook probeer ik mensen te inspireren zelf een site/blog te maken over een onderwerp als dit en op de hoogte te blijven van updates in deze bizare wereld. Er zijn namelijk honderden relevante websites die zich bezig houden met deze industrie. Deze sites benoem ik dan ook in mijn inspiratie pagina. Hier onder vind je nog wat leuke feitjes over techkennis.nl

Blogs

Aantal pagina's

Totaal aantal bezoekers

Totaal aantal gastblogs

Uiteindelijk hopen we een grote pagina te worden waar ook onderzoeken en podcast te vinden. Zo proberen we een eigen community op te bouwen die klaar is voor de nieuwe technieken in de hele wereld. 

Deze post proberen we samen met onze lezers te posten op de website, zei krijgen namelijk ook de kans om zichzelf via dit platform te ontplooien. Op deze manier hopen wij mensen met het onderwerp bekent te maken en te zorgen dat ze het leuk gaan vinden en zichzelf er in gaan verdiepen. 

Op deze manier proberen we dus onze lezers te beïnvloeden om hun eigen creativiteit te laten ontplooien en hier hun blogs, onderzoeken en podcasts te plaatsen.  

Wat kunnen wij jouw bieden?

Leer blogs schrijven

Je krijgt de kans om zelf je blogs te schrijven en krijgt hier feedback op zodat je dit kan verbeteren.

Netwerk

Leer nieuwe mensen ken en bouw je eigen netwerk.

Actualiteit

Je wordt steeds beter in het beide van de ontwikkeling rondom te tech-industrie.

Variatie

Vergroot je kennis met het grote assoritment aan verschillende blogs die we aanbieden.

Heb je zelf ook ambities om een blog te schrijven?

Ik sta open voor ambitieuze mensen die graag ook een blog willen schrijven over een relevant onderwerp aan de pagina. Ik geef mensen graag de kans op hun creativiteit te kunnen uiten.